// Om oss

post@tryggkompetanse.no // 452 53 693

Trygg Kompetanse setter deg som kunde i fokus og skaper trygge og sikre medarbeidere til deres bedrift. Vi finner fleksible løsninger og tilpasser opplæringen etter deres behov og arbeidsoppgaver. Hos oss får du obligatoriske, lovpålagte og skreddersydde kurs til konkurransedyktige priser.

Vår visjon

Vår visjon er å være en ledende kunnskapsbedrift og foretrukket samarbeidspartner for private og offentlige virksomheter. Vi skal være en konkurransedyktig leverandør av HMS-tjenester med høy kvalitet. Våre kurs og tjenester skal sikre et godt arbeidsmiljø og forebygge god helse.

I tillegg til å øke kompetansen i bedrifter, ønsker vi også å bidra til å øke bevisstgjøringen og kunnskapen om førstehjelp og brannvern til befolkningen generelt. Derfor tilbyr vi også flere typer spesialtilpassede kurs til privatpersoner.

Våre instruktører

Våre hovedinstruktører har lang erfaring innen sine respektive fagområder. Vi er i tillegg tilknyttet flere erfarne instruktører. Vår undervisning er basert på kvalitet, kunnskap og et brennende engasjement for faget. Velger du et kurs gjennom oss, er du garantert høy faglig kvalitet og en pedagogisk tilnærming med glimt i øyet.

Utover sine hovedfelt, holder begge våre hovedinstruktører vanlige førstehjelpskurs og hjertestarterkurs, og det er sannsynligvis en av disse du vil treffe på deres kurs.

Vi er i tillegg tilknyttet flere erfarne instruktører. Disse har alle lang erfaring og er autoriserte innen sitt fagområde. Vi kan alltid garantere engasjerte og kunnskapsrike instruktører!

Ida Grimstad

Daglig leder / Hovedinstruktør

Aleksander Olsen

Hovedinstruktør

Aleksander er utdannet sykepleier og ambulansearbeider med videreutdanning som paramedic. Han er i tillegg utdannet som brannkonstabel. Aleksander har mange års erfaring fra ambulansetjenesten og brann- og redningstjenesten. Han er svært engasjert innen begge fagområdene og har sitt hovedfokus på FSE-kurs for elektropersonell og brannvernskurs.

Kontakt oss

Enten du vil ringe eller fylle ut skjemaet som hjelper deg videre. Du kan også kontakte oss på post@tryggkompetanse.no