Vi er stolte av vår kompetansebase som består av over 16 dyktige instruktører og fagspesialister over hele landet.

Våre kursholdere leverer verdiskapende opplæring innen HMS for næringsliv, offentlig sektor og privatpersoner. Vi holder interne kurs for bedrifter i hele Norge. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud!


Førstehjelpskurs

Deltakerne lærer grunnleggende livreddende førstehjelp. Kurset er lagt opp som teoretisk undervisning med praktiske øvelser.


Førstehjelpskurs – Barn

Grunnleggende førstehjelpskurs for dere med ansvar for barn. Kurset forbereder deg på hva du skal gjøre om ulykken rammer de minste.


HLR og Hjertestarterkurs

Deltakerne lærer bruk av halvautomatisk hjertestarter. Kurset er lagt opp som teoretisk undervisning med praktiske øvelser.


Førstehjelpskurs – FSE/Elektro

Kurset er tilpasset kravene i forskriften, og inneholder opplæring i førstehjelp ved ulykker forårsaket av elektrisk strøm, samt HLR.


Brannvern – Slukkeøvelse

Kurset gir deltagerne kunnskap til å ta ansvar ved branntilløp, og er lagt opp som teoretisk undervisning med praktiske øvelser.


Brannvern – Evakueringsøvelse

Kurset gir deltakerene en innføring i forebyggende brannvern, samt tester bedriftens rutiner og  beredskab for evakuering.


Førstehjelpsutstyr & Hjertestartere

Vi kan levere alt av førstehjelpsutstyr og hjertestartere til din bedrift.


Rådgivning

Er du usikker på hvilket kurs du burde velge? Kontakt oss, vi kan hjelpe!

Kontakt oss

Enten du vil ringe, chatte eller fylle ut skjemaet som hjelper deg videre. Du kan også kontakte oss på post@tryggkompetanse.no