Private og offentlige bedrifter som anskaffer seg hjertestarter skal i hht Forskrift om håndtering av medisinsk utstyr gi systematisk og dokumentert opplæring i bruk av hjertestarter. Gi dine medarbeidere livsviktig kunnskap om hjertestartere og førstehjelp. I ytterste konsekvens kan det bety forskjellen mellom liv og død.

OSLO/AKERSHUS
OsloAskerSandvikaLillestrømLørenskogJessheimSkiDrøbak
BUSKERUD
DrammenKongsbergHønefossHokksund
VESTFOLD
TønsbergHortenHolmestrandLarvikSandefjord
ØSTFOLD
FredrikstadSarpsborgMossAskim

Vi kommer til deres lokaler og avholder kurset etter avtale. Kurset baserer seg på gjeldene nasjonale retningslinjer fra Norsk Førstehjelpsråd og Norsk Resuscitasjonsråd. Alle deltakere får kursbevis.

PRAKTISK INFORMASJON
  • Varighet: 2 timer
  • Antall deltagere: 20 personer
  • Pris fra kr 3995,-
  • Ingen krav til forkunnskaper
PASSER FOR
  • Alle typer virksomheter som har hjertestarter tilgjengelig i sine lokaler

Hjertestarterkurset kan gjennomføres alene, eller som del av et førstehjelpskurs. Det tilpasses din virksomhet og deltakernes nivå. Kursdeltakerne gjennomfører både teoretisk og praktisk opplæring. Ved kurs med flere enn 20 deltagere, kan det være aktuelt å holde kurset flere ganger, eller benytte flere instruktører sammen. 

Hjertestarterkurs som gir deltakerne kompetanse i å starte behandling ved hjelp av halvautomatisk hjertestarter.

Etter anbefaling fra NRR og Førstehjelpsrådet bør minst 5 personer med nær fysisk tilknytning til hjertestarterens plassering i bedriften, bli gitt grundig opplæring i bruk av denne. I tillegg anbefales alle ansatte å ha kjennskap til bruk av hjertestarter. Vårt 2 timers kurs oppfyller disse kravene og anbefalingene.

Vi har en pedagogisk tilnærming til emnet og legger stor vekt på aktiv deltagelse og praktisk øving på dukker med hjertestarter. Det er nettopp det som gjør oss så unike, for dette kurset er utviklet med det formål å gjøre deg eller dine ansatte bedre rustet dersom du i verste fall skulle bli nødt til å bruke en hjertestarter på jobb eller i det offentlige rom.

Alle våre instruktører er autorisert helsepersonell som jobber med akuttmedisin til daglig. De er pedagogisk utdannet, og kursene oppdateres kontinuerlig i forhold til gjeldende retningslinjer og nyeste forskning.

Kursets oppbygging

Kursdeltakerne gjennomfører både teoretisk og praktisk opplæring med scenariotrening på dukker.

  • Repetisjon av hjerte- og lungeredning
  • Bruk av hjertestarter
  • Praktiske øvelser
  • Praktisk test
  • Kurset kan også bygges på med vårt førstehjelpskurs

Praktisk informasjon

Alle deltagere får tilsendt kursbevis per e-post etter endt kurs og bedriften får utstedt eget HMS-dokument.

Det er en fordel om det er god gulvplass i lokalet, da deler av kurset vil foregå med trening på førstehjelpsdukker.

Eventuell bevertning som kaffe/te og/eller lunsj må kunden selv stå for.

Ved kjørelengde utover 2 timer tur/retur Oslo vil det tilkomme kjøretillegg. Dette faktureres som et tillegg sammen med den avtalte kursprisen.

Anbefalinger/Uttalelser

“Super repetisjon i bruk av hjertestarter! Dekker kravene.”

“Bra kurs! Før kurset visste jeg ingenting om hvordan å bruke en hjertestarter, men instruktøren forklarte det på en lettvint måte.”

Ønsker du mer informasjon, eller et uforpliktende tilbud?