Trygg Kompetanse HMS AS arrangerer førstehjelpskurs for elektropersonell (FSE) i private og offentlige bedrifter. Kurset gir grunnleggende kunnskaper og ferdigheter til å håndtere livstruende tilstander med særlig fokus på skader som kan oppstå i forbindelse med arbeid i elektriske anlegg. Kurset dekker Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg, §7.

OSLO/AKERSHUS
OsloAskerSandvikaLillestrømLørenskogJessheimSkiDrøbak
BUSKERUD
DrammenKongsbergHønefossHokksund
VESTFOLD
TønsbergHortenHolmestrandLarvikSandefjord
ØSTFOLD
FredrikstadSarpsborgMossAskim

Sikkerhetsforskriften stiller krav til bedrifter om at det må gis nødvendig opplæring av medarbeidere innen FSE. Opplæringen skal gjentas én gang årlig, men oftere dersom forholdene gjør dette nødvendig.

PRAKTISK INFORMASJON
  • Varighet: 2 timer
  • Antall deltagere: 20 personer
  • Pris fra kr 3995,-
PASSER FOR
  • Alle som i sitt daglige virke kan komme til å arbeide på eller i nærheten av elektriske anlegg

Hovedansvarlig for oppfyllelse av kravene i forskriften er eier/driver av elektriske anlegg og eier av virksomhet som utfører aktiviteter som omfattes av forskriften.

Et målrettet og lærerikt kurs som oppfyller kravet

Vi har en pedagogisk tilnærming til emnet og legger stor vekt på aktiv deltagelse og praktisk øving på dukker. Det er nettopp det som gjør oss så unike, for dette kurset er utviklet med det formål å gjøre deg eller dine ansatte bedre rustet dersom du i verste fall skulle bli nødt til å utføre førstehjelp på jobb.

Alle våre instruktører er autorisert helsepersonell som jobber med akuttmedisin til daglig. De er pedagogisk utdannet, og kursene oppdateres kontinuerlig i forhold til gjeldende retningslinjer og nyeste forskning.

Kursets oppbygging

Kurset består av en teoretisk del med forelesning om de aktuelle temaene, og en praktisk del med scenariotrening på dukker.

Vi gjennomgår følgende temaer:

• Varsling
• Pasientundersøkelse
• Bevisstløshet
• Fremmedlegeme i luftveier
• Frie luftveier
• Hjerte- lungeredning
• Elektriske skader

Om kurset

Vi kommer til deres lokaler og avholder kurset etter avtale. Vi tilpasser kursets varighet og innhold etter deres behov. Vi har selvfølgelig med øvingsdukker som de ansatte får trene med.

Ved kurs med flere enn 20 deltagere, kan det være aktuelt å holde kurset flere ganger, eller benytte flere instruktører sammen.

Alle deltagere får tilsendt kursbevis per e-post etter endt kurs og bedriften får utstedt eget HMS-dokument.

Praktisk informasjon

Det er en fordel om det er god gulvplass i lokalet, da deler av kurset vil foregå med trening på førstehjelpsdukker.

Eventuell bevertning som kaffe/te og/eller lunsj må kunden selv stå for.

Ved kjørelengde utover 2 timer tur/retur Oslo vil det tilkomme kjøretillegg etter Statens satser. Dette faktureres som et tillegg sammen med den avtalte kursprisen.

Anbefalinger/Uttalelser

“Kursholderen var hadde god formidlingsevne og var svært kunnskapsrik. Kurset var i henhold til kravet.”

“Har vært på mange slike kurs før, men dette kurset var veldig bra med en instruktør som hadde mange relevante caser fra virkeligheten.”

Ønsker du mer informasjon, eller et uforpliktende tilbud?